Munakkaan paistamisessa on yksi tärkeä asia joka pätee monen
muuhunkin ruokaan myös, paistin pannun on oltavat tarpeeksi lämmin ennen
raaka-aineitten lisäämistä pannulle.
Joskus ajatuksissaan tai kiireissä sitä
unohtaa aivan perusasiat ja mokaa, oli kokemusta sitten miten paljon vaan, ja
niitä päivin jolloin mikään ei onnistu on myös tässä yksi esimerkki siitä kun
munakasmassa lisätty kylmälle paistinpannulle, yksi vasta-aloittelijan
tyypillisimmistä virheistä jota joskus sattuu kokeneemmallekin kokille.
Tämä
aiheuttaa munakkaan kiinnijäämisen teflonpinnoitteiseen pannuun eikä mikään
lisärasva enää tässä tapauksessa auta. Munakas saa kyllä ihanan herkullisen ja
kauniin paahtuneen pannua vastaan paistuneen pinnan, mutta se jää siihen kiinni
ja on valitettavasti raaputettava irti pannusta. Joten, anna paistinpannun aina
lämmetä kunnolla ennen kuin lisäät sille mitään paistumaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!