keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Muffinssivuoka ei irtoa

Joskus ei voi mitään sille että epäonnistuu, on päiviä jolloin kaikki menee putkeen kun taas toisinaan mikään ei näytä onnistuvan vaikka asiat normaalisti osaisikin.

Harmillista on kun kaikki muu menee oikein ja muffinssipaperi tuottaa pettymyksen eikä irtoa muffinssista, tai kuten tässä tapauksessa vuokaleivoksesta.

Tässä ei ole kyse reseptivirheestä tms. kuten rasvan lisäämisen unohtaminen voisi aiheuttaa, tämä oli vain yksi niitä päiviä sekä ilmeisesti ei niin korkealaatuisia paperivuokia.

2 kommenttia:

  1. Joopa, noin käy aina joskus. Minä olen todennut itselläni syynä olevan ilmeisesti hiukan liian aikaisin uunista otetut muffinssit (taikina jäänyt pikkuisen raa'an puolelle) tai sitten liian alhaisen uunilämpötilan. Joskus syynä ihan selvästi on vain huono vuokapaperin laatu, kuten sanoit...

    VastaaPoista
  2. hei minna ja kiitos kommentistasi. juu tässä tapauksessa ei ollut mitään muuta vikaa kuin nuo paperivuoat kun joka erässä joita niihin olen tehnyt ovat samalla tavalla jääneet kiinni paperiin...enkä edes minä osaa epäonnistua monen monta kertaa samalla tavalla eri kerroilla leipoessani vaikka tumpelo leipuri olenkin! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...