torstai 19. heinäkuuta 2012

Lötsähtänyt mansikkaleivos

Tuoreet mansikat ovat ihania, ja tuoreista mansikoista valmistetut mansikkaleivokset ovat herkullisia, mutta niiden koristeleminen voi joskus olla haasteellista.

Tämä leivoksen koristelemisen haasteellisuu tule vastaan varsinkin jollei ole tarkkaan loppuun asti miettinyt leivoksen koostumusta ja määrää liivatetta jota siihen käyttää ennen kuin lisää leivoksen päälle isoja, raskaita mansikoita.

Liikaa painoa liian pehmeän leivoksen päällä ei toimi, ja leivos lötsähtää kokoon. Ulkonäkö menee pilalle, mutta maku onneksi jää.

Onneksi nykyään jo kehtaan tarjoilla näitä epäonnistuneitakin annoksia vieraille.
Haasteellisten mansikkaleivosten sijaan voit tarjoilla takuuvarmasti onnistuvat sahramimansikat jälkiruoaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...