sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pannuun kiinni jäänyt munakas



Munakkaan paistamisessa on yksi tärkeä asia joka pätee monen muuhunkin ruokaan myös, paistin pannun on oltavat tarpeeksi lämmin ennen raaka-aineitten lisäämistä pannulle. 

Joskus ajatuksissaan tai kiireissä sitä unohtaa aivan perusasiat ja mokaa, oli kokemusta sitten miten paljon vaan, ja niitä päivin jolloin mikään ei onnistu on myös tässä yksi esimerkki siitä kun munakasmassa lisätty kylmälle paistinpannulle, yksi vasta-aloittelijan tyypillisimmistä virheistä jota joskus sattuu kokeneemmallekin kokille. 

Tämä aiheuttaa munakkaan kiinnijäämisen teflonpinnoitteiseen pannuun eikä mikään lisärasva enää tässä tapauksessa auta. Munakas saa kyllä ihanan herkullisen ja kauniin paahtuneen pannua vastaan paistuneen pinnan, mutta se jää siihen kiinni ja on valitettavasti raaputettava irti pannusta. Joten, anna paistinpannun aina lämmetä kunnolla ennen kuin lisäät sille mitään paistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...