torstai 11. huhtikuuta 2013

Valuva kermakakku

Kävin jokin aika sitten kakkukahveilla jossa emäntä oli innostunut kostuttamaan kakkuansa ja oli kostuttanut sen olan takaa vähän liikaakin.

Kermainen täytekakku oli tosi kosteaa, sanoisin jopa hyvin märkää ja se uhkasi valua pois kakkuvadilta lämmön vaikutuksesta. Nestettä valui kakusta koko ajan lisää kakkuvadille.

Onneksi kakkuvadissa oli ura johon neste valui eikä kosteaa kermanestetä valunut pöytäliinalle.

2 kommenttia:

  1. No meilläpä valui pitkin pöytäliinaa rippijuhlissa. Kokkiämmä oli vielä märempi kun kakkunsa eli oli pyydetty juoppoa kokiksi kun talossa ei emäntää ollut omasta takaa. Ei sitten tuon vertaa kyennyt olemaan selvin päin. Onneksi kostuke ei ollut viinaa kun lapsia oli syömässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei anonyymi ja kiitos kommetistasi! juu, tämä mainitsemani kakku oli myös alkoholiton mehulla kosteutettu kakku mutta mietin että kesähelteillä se olisi voinut alkaa köydä ja siihen olisi muodostunut sitä alkoholia. no vitsi vitsinä, ei se ihan niin nopeaste käy se mehu edes helteillä...;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...