Epäonnistunutta ruokaa ja ruokaa joka meni pieleen tavalla tai toisella.Onnettoman näköistä mutta maukasta ruokaa, pilantunutta ruokaa. Ruma ja epäonnistunut ruoka ansaitsee myös oman paikkansa.
maanantai 17. lokakuuta 2011
Säästä kastike viimeiseksi
Salaatti on kivaa vihreätä lisuketta monelle ruoalla mutta salaatinkastike kannattaa lisätä vasta juuri ennen tarjoilua salaatin sekaan, muuten salaatinkastike vetää nesteet ulos salaatista ja se nuutuu. Samalla salaatti myös tummuu, vähän samaan tapaan kuin halla vaikuttaisi siihen kasvimaalla.
Salaatti alkaa nuutua salaattikastikkeen vaikutuksesta jo reilun kymmenen minuutia jälkeen kun se on siihen on lisätty mutta tässä jätin tahallani salaatinlehdet kastikkeeseen nuutumaan yön yli huoneenlämpöön jotta sen näkisi paremmin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mitenkä olisi, jos tarjoaisi salaattikastikkeen erillisessä kannussa?
VastaaPoista