maanantai 17. lokakuuta 2011

Säästä kastike viimeiseksi


Salaatti on kivaa vihreätä lisuketta monelle ruoalla mutta salaatinkastike kannattaa lisätä vasta juuri ennen tarjoilua salaatin sekaan, muuten salaatinkastike vetää nesteet ulos salaatista ja se nuutuu. Samalla salaatti myös tummuu, vähän samaan tapaan kuin halla vaikuttaisi siihen kasvimaalla.

Salaatti alkaa nuutua salaattikastikkeen vaikutuksesta jo reilun kymmenen minuutia jälkeen kun se on siihen on lisätty mutta tässä jätin tahallani salaatinlehdet kastikkeeseen nuutumaan yön yli huoneenlämpöön jotta sen näkisi paremmin.

1 kommentti:

  1. Mitenkä olisi, jos tarjoaisi salaattikastikkeen erillisessä kannussa?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...