Onko tämä pohjaan palanut vai vain pohjaan kiinni kiehunutta?
Mikä on ero?
Pohjaan palaneen maun ja myös sen hajun tuntee, se on kitkerää ja
maistuu palanneella vaikkei näkyviä mustuneita osia olisikaan ruoassa.
Pohjaan
kiinni kiehunut taas on pohjaan palaneen esiaste, jolloin ruoka on vielä
pelastettavissa vaihtamalla kattilaa varoen raaputtamasta irti kattilanpohjaan
kiinni jääneitä osia ruoasta.
Aina ei tavallinen maitokastike onnistu ja varsinkin laktoosittomat maitotuotteet aiheuttavat
tämän tyyppisiä ongelmia, jotka voivat alkuun hankaloittaa niiden käyttämistä, ennen
kuin tuotteisiin tottuu ja oppii miten niitä parhaiten hyödynnetään. Laktoosittomien
maitotuotteiden ongelmia kuvaa parhaiten tekstini laktoosittomat kermaperunat jossa kerma ei toimi samalla tavalla kuin tavallinen kerma, voi tai maito.
Monesti nämä kyseiset laktoosittomat maitotuotteet ensi juoksettuvat, jonka jälkeen
ne hyvin helposti vielä kiehuvat pohjaan kiinni, asia jonka kanssa on opittava
tulemaan toimeen pilaamatta ruokia jos on niitä käytettävä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!