torstai 7. kesäkuuta 2012

Pohjaan palanut maitokastike



Onko tämä pohjaan palanut vai vain pohjaan kiinni kiehunutta? Mikä on ero? 

Pohjaan palaneen maun ja myös sen hajun tuntee, se on kitkerää ja maistuu palanneella vaikkei näkyviä mustuneita osia olisikaan ruoassa. 

Pohjaan kiinni kiehunut taas on pohjaan palaneen esiaste, jolloin ruoka on vielä pelastettavissa vaihtamalla kattilaa varoen raaputtamasta irti kattilanpohjaan kiinni jääneitä osia ruoasta. 

Aina ei tavallinen maitokastike onnistu ja varsinkin laktoosittomat maitotuotteet aiheuttavat tämän tyyppisiä ongelmia, jotka voivat alkuun hankaloittaa niiden käyttämistä, ennen kuin tuotteisiin tottuu ja oppii miten niitä parhaiten hyödynnetään. Laktoosittomien maitotuotteiden ongelmia kuvaa parhaiten tekstini laktoosittomat kermaperunat jossa kerma ei toimi samalla tavalla kuin tavallinen kerma, voi tai maito. Monesti nämä kyseiset laktoosittomat maitotuotteet ensi juoksettuvat, jonka jälkeen ne hyvin helposti vielä kiehuvat pohjaan kiinni, asia jonka kanssa on opittava tulemaan toimeen pilaamatta ruokia jos on niitä käytettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...