tiistai 24. huhtikuuta 2012

Aurajuustopihvit ilman aurajuustoa



Sinihomejuustolla täytetyt jauhelihapihvit ovat herkkua ja meillä useimmiten arkena tämä juusto on Aurojuustoa, joten niitä kutsutaan leillä Aurajuustopihveiksi.

Meillä jauheliha tarkoittaa aina härän jauhettua lihaa, mutta joskus kaupassa tulee otettua väärää tuotetta, tai puolis tuo jotain muuta kuin mitä piti kotiin kaupasta ja vaikka sen tuotteen kotona erottaa ja ruoanlaiton aloittaessa ei aina järki kulje, tai vieläkään muista joitain asioita, varsinkin kun on nälkä ja ehtinyt iskeä kyntensä aivotoimintaan, tai pikemminkin aiheuttanut vajaatoimintaa.

On hyvä syy siihen miksi sinihomejuustolla täytetyt jauhelihapihvit kannattaa aina valmistaa häränlihasta, häränliha ei välttämättä tarvitse olla kokonaan kypsää vaan sen voi jättää vielä punaiseksi sisältä, tämä taas ei koske sika-nautaa. Porsaanliha on aina kypsennettävä kokonaan kypsäksi, joten jos käyttää sika-nautaa pihveissä ei liha ole kypsää ennekuin sisällä oleva juustotäyte on tarpeeksi lämmintä ja alkaa pursuta ulos pihvin uumenista, tuloksena tahmaista mössöä paistinpannun pohjalla pihvien vieressä, ja pihvit rutikuivasta täytteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...