Sinihomejuustolla täytetyt jauhelihapihvit ovat herkkua ja meillä useimmiten arkena tämä juusto on Aurojuustoa, joten niitä kutsutaan leillä Aurajuustopihveiksi.
Meillä jauheliha tarkoittaa aina härän
jauhettua lihaa, mutta joskus kaupassa tulee otettua väärää tuotetta, tai puolis tuo jotain muuta kuin mitä piti kotiin kaupasta ja vaikka
sen tuotteen kotona erottaa ja ruoanlaiton aloittaessa ei aina järki
kulje, tai vieläkään muista joitain asioita, varsinkin kun on nälkä ja ehtinyt iskeä kyntensä aivotoimintaan, tai pikemminkin aiheuttanut vajaatoimintaa.
On hyvä
syy siihen miksi sinihomejuustolla täytetyt jauhelihapihvit kannattaa aina
valmistaa häränlihasta, häränliha ei välttämättä tarvitse olla kokonaan kypsää
vaan sen voi jättää vielä punaiseksi sisältä, tämä taas ei koske sika-nautaa. Porsaanliha
on aina kypsennettävä kokonaan kypsäksi, joten jos käyttää sika-nautaa
pihveissä ei liha ole kypsää ennekuin sisällä oleva juustotäyte on tarpeeksi
lämmintä ja alkaa pursuta ulos pihvin uumenista, tuloksena tahmaista mössöä paistinpannun
pohjalla pihvien vieressä, ja pihvit rutikuivasta täytteestä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kommentoit, on aina kivaa saada palautetta!